Популярна українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для своїх слухачів і глядачів вельми цікаві новини.

Читайте Знай в Google News!

Так, Маша показала книгу-журнал "The brightest looks 2019", яку їй подарувала Єлизавета Юрушева — власниця розкішного готелю в центрі Києва Fairmont Grand Hotel Kyiv і ресторану VOGUE Café.

Про це стало відомо завдяки новій stories Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Історія Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Історія Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Чудовий привід "взгрустнуть" по прекрасному минулому світського життя. Дала Ліза Юрушева, її сайт 23 59, подарувавши нам усім книгу з нашими зображеннями. Вельми, я хочу вам сказати, красивими зображеннями. Так, якби я зараз перевернула камеру, ви б знайшли 10 відмінностей. Особливість цієї книги, ось так зробити... тан, тан, тан..." - розповіла Маша Єфросиніна, перегортаючи сторінки.

А ти, наш дорогий читачу, знайдеш десять відмінностей Маші з Instagram та з книги-журналу?

Не варто також забувати, що Маша в останні кілька днів активно говорить про тем захисту жіночих прав. Так, Маша вирішила боротися проти нетерпимості і насильства. У кожної людини є право на щасливе життя.

"Нетерпимість до насильства - крок до його подолання! Я толерантна людина. Але у мене нуль толерантності до людини, яка ображає іншу... І вас закликаю до того ж. А ще звертаюся до всіх дівчат, які знаходяться в аб'юзівних відносинах, і читає мене - ви ні в чому не винні, ви не якісь не такі, у вас є право на щасливе життя! Просіть допомоги у рідних і друзів. Це нормально! Це боротьба за життя. Припиняйте мовчати!", - пише Маша Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єфросиніна зізналася, як її принижував колишній чоловік: "Ти чим думала? Терпи".

Як повідомляв Знай.uа, Кравець з кварталу згадала про знущання чоловіків, серце розривається: "Це не жарти".

Знай.uа писав, Єфросиніна встала на стежку війни з насильством щодо жінок: "Цифри жахливі...".