Популярна українська співачка, яка стала зірковою ведучою в шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль порадувала своїх фанатів атмосферною історією в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Тіночка виклала два невеликих відео, на яких можна помітити відверте вбрання співачки і шикарне виконання композиції "Найти своих".

Про це стало відомо завдяки новій історії Тіни Кароль в мережі Instagram.

Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ты меня нашел среди тысячи лиц, сердцу горячо слезы на ресницах, сильнее всех друг друга держим, я твоя нежность ты мой стержень, ты меня несешь на руках своих, радости минут делим на двоих...", - співає Тіна слова пісні "Найти своих" у своїй історії.

Варто також нагадати нашим читачам, що зараз зірка, якій тільки ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності. 35-річна виконавиця-зразок жіночності і стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль в соцмережі Instagram поділилися гарним фото, на якому артистка позує в розкішній жіночній сукні за лаштунками шоу "Танці з зірками".

Фінал шоу, який відгримів 29 листопада, не збентежив фанатів Тіни Кароль. Ведуча розважального шоу обрала для останнього випуску білосніжну вечірню сукню від дизайнера David Koma з розрізом на нозі. Але головним акцентом вбрання Тіни Кароль була зона декольте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тіна Кароль встала в прозорій сукні між чотирма молоденькими: "Просять культовий танець".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль, Влад Яма, Ткач і не тільки: українцям показали "зірковий десант" в серіалі "Великі Вуйки 2".

Знай.uа писав, молдавський мачо Дан Балан знайшов заміну Кароль: "Дихають про кохання".