Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала серію яскравих кадрів з відпочинку в спектному Дубай, ОАЕ, де сховалася від холодної погоди, зустрічаючи перші зимові дні. Так, артистка влаштувала справжню примірку гарячих вбрань у себе в Сторіс, примірявши відразу три спокусливих образи.

На першому відео красуня позувала в темно-синьому облягаючому платті з тонкими лямками і глибоким декольте, доповнивши образ ніжно-рожевою губною помадою, на другому ролику Світлана постала в сексульному латексному вбранні, грайливо розстебнувши блискавку і блиснувши пишними грудьми, а на третьому зачарувала класичним жіночним образом в корсеті чорного кольору.

При цьому позаду Лободи можна розглянути фотостудію і різне обладнання, а сама співачка вирішила повідомити, що зробила аудиторії несподіваний сюрприз, знявшись у новорічній фотосесії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми вирішили вас трохи порадувати, у нас буде нова фотосесія до Нового року.

Чекайте.

Я сьогодні зрозуміла, що у мене в гардеробі суцільні чорні речі. І вони мені дуже подобаються"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.