Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Радісна матуся не збирається довго засиджуватися в декреті, а вільний час приділяє відновленню після пологів. Так, артистка виставила трепетні кадри зі своєю мамою Ніною, вперше показавши найріднішу жінку численній аудиторії. 30 листопада мама Ніна Чеботар відзначила день народження, а донька поспішила привітати її, показавши серію зворушливих фото в однакових піжамках різних кольорів, не шкодуючи при цьому теплих слів.

"Дорога моя мамуля, в цей день хочу привітати тебе з Днем Народження!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Я шалено люблю тебе. Тільки коли сама стала мамою, усвідомила скільки сил і терпіння потрібно мати щоб бути прикладом для своїх діток!

Я захоплююся твоєю життєвою енергією, позитивом, променистою посмішкою, ти завжди така ласкава, ніжна, любляча і завжди готова прийти на допомогу!

Бажаю тобі здоров'я і бути завжди коханою своїм чоловіком, дітьми та онуками)))

Люблю,ціню,обожнюю."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт