Українська співачка Ані Лорак, яка після розлучення переїхала жити і працювати в Росію, налякала фанатів чорно-білим фото. На фотографії Кароліна зображена на підземній парковці. Вона немов йде кудись, дивлячись перед собою крізь темні окуляри, а позаду неї їде автомобіль.

Волосся співачки зібране недбалою зачіскою на потилиці, на ній — довгий світлий плащ, а з аксесуарів - чорна лакова сумка. Фанати стали навперебій розпитувати, що сталося у Ані Лорак, адже зазвичай її Instagram яскравий і рясніє фарбами. У той же час, шанувальники відзначили її неповторний стиль.

"Вау! Яка ви елегантна. Красива фотографія. Захоплююся🖤 🖤 🖤", " Вау! Яка ви елегантна. Красива фотографія. Захоплююся🖤 🖤 🖤", " які ж все таки у вас естетичні, красиві фотографії ❤️ ідеал краси, жіночності та жіночої мудрості! 🦋 У всьому приклад і справжній еталон 👸 🏻 ви-це уособлення чогось неймовірного,приклад того, що потрібно йти і не в якому разі не здаватися, найкращий мотиватор і двигун по життю. Сильна і жіночна ❤ ️ главный головний натхненник наших сердець желаю бажаю затишного вечора! Нехай щастя, любов і удача завжди буде з вами!❤ ️ ", "Що за леді😍 🔥"," Бережись автомобіля!"- писали фанати.

Загадкова Ані Лорак не супроводила своє фото ніяким підписом, а залишила фоловерів гадати, що ж вона все-таки мала на увазі, виклавши чорно-білий портрет. Втім, швидше за все, вона вирішила просто похвалитися вдалим фото.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак у спокусливому халатику запросила фанатів у гримерку.

Раніше повідомлялося, що нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страждаємо і любимо", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

На своїй сторінці в соцмережі Кароліна поділилася свіжими фотографіями з останньої зйомки. Як видно на знімках, артистка чепуриться в гримерці.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак показала чоловіка, якому дозволила поколупатися в її голові.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак в шкіряній сукні засвітилася з новим красенем, ніжно грав з її волоссям.