Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою фотографією. У кадрі Оля постала в крутому образі – в блакитній сукні з басками і поясом, золотих ботфортах.

Образ для зйомок проекту "Маскарад" співачка доповнила блакитним мініатюрним капелюшком, червоною перукою і красивим макіяжем. У підписки до фото Полякова пообіцяла фанатам, що наступний випуск шоу буде розкішним.

"Це буде розкішне шоу!!! Чесно, ну це дуже складно, вгадати хто під маскою! А ви б змогли?" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Полякова взяла участь у зйомках шоу "Маскарад", яке виходить на каналі 1+1. Для проекту Оля вибрала культовий образ акторки Катрін Деньов у французькому фільмі 64-го року "Шербурські парасольки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова з величезним декольте і короткою стрижкою перетворилася на зірку 90-х: "Кайфова!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова верхи на жеребці влаштувала українцям повний Jingle bells.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла адаптивний карантин з повним локдауном: "Не знаю, що гірше".