Іраклій Макацарія прославився на всю країну участю в шоу"Холостяк-6". 35-річний продюсер більшу частину часу проводить у себе на батьківщині – в Грузії, проте не забуває навідуватися до Києва.

Макацарія провів у своєму Instagram конкурс, в якому запропонував учасникам виграти 1 день в його повній компанії. Після завершення акції, продюсер розповів про підсумки.

Макацарія зазначив, що ідея проведення Акції "Один день зі мною" була абсолютно випадковою, але він залишився повному захваті. Він заявив, що головною метою конкурсу було бажання познайомити одну людину з графіком життя продюсера, з цінностями, і просто подарувати комусь трохи щастя. Позитивні емоції отримала не тільки переможниця, а й сам продюсер.

“Люблю бачити людей щасливими. Ідея провести такий день зі мною була спонтанною, але мені настільки сподобалося, що я обіцяю робити це ще!",- написав Макацарія на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також він поставив запитання своїм передплатникам, чи цікаві їм ще подібні конкурси, і запропонував їм самостійно вибрати, що буде наступного разу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.