Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість презентувала численним шанувальникам яскраву новинку - несподівану пісню українською мовою "Не стримуй погляд", а тепер порадувала ще й участю в улюбленому гумористичному шоу українців "Ліга сміху", вийшовши на сцену з однією з його команд.

Так, артистка приміряла чорний блейзер-оверсайз, міні-сукню, суцільно всипану паєтками, капелюшок і високі ботфорти, розігруючи забавну сценку.

"Діма, 28, Не одружений", - заявляє один з учасників Ірині.

"Іра, 50, я ще можу", - без сорому відповідає Білик, після чого виконує уривок з пісні "Я твоя маленькая девочка". Після участі в шоу в своєму пості красуня зізналася, що її збуджують чоловіки з почуттям гумору.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мене завжди збуджували чоловіки з почуттям гумору 🤣 😂

А що вас збуджує в чоловікові при знайомстві?"

Фолловери не пройшли повз: "молодець Ірочка! Взула!!!😂 😂 😂 😂 😘 🔥 ", "Розумничка👏😘😘👍", "😍😍😘😘😘 Ірина👍 👍 👍", " обожнюю Ірину️️", " Іра молодець 🤗 дуже круто😁", " люблю вас!!!)))❤️❤️❤️❤️😘😘😘🤗🤗".