Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова частенько радує своїх шанувальників різними знімками в мережі, особливо зі спортзалу. Однак цього разу Поліна вирішила заінтригувати фанатів кадрами з ванної кімнати.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Поліни Логунової в мережі Instagram.

Публікація Поліни Логунової, скріншот: Instagram
Публікація Поліни Логунової, скріншот: Instagram

"Не пам'ятаю, коли я так спала, і відчувала те, що відчувала сьогодні. Ніби я доторкнулася до "щастя" голими руками, напевно, це музика для медитації і масаж. Дякую, братан @chichoeli_giorgi", - підписала публікацію Поліна Логунова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Поліна Логунова, фото з Instagram
Поліна Логунова, фото з Instagram

На свіжих кадрах можна побачити Поліну в білому халаті й з банним рушником на голові, а під цим всім переховувався чорний ліфчик від відвертого купальника. Буквально за кілька годин публікація Поліни зібрала понад 5 тисяч переглядів, що говорить про немаленьку популярність.

Нагадаємо, що до народження доньки Богдани Логунова активно знімалася для обкладинок чоловічих журналів. Зараз зіркова мама трирічної малечі вже не так часто радує шанувальників відвертими фотосесіями. Тепер Поліна розвивається в Instagram, куди викладає яскраві кадри зі свого життя, розповідає про догляд за тілом, ділиться порадами та комплексами фізичних вправ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дружина Ступки Логунова відповіла на популярне питання Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Ступки Логунова показала, як "зліпити" тіло своєї мрії: "Зжалься над нами".

Знай.uа писав, напівгола дружина Ступки Логунова перетворилася в сувору "медсестру": "Ноги на стілець".