Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне селфі з плюшевим осликом, позуючи на тлі снігового замету в теплому пуховику темно-синього кольору, шарфі і шапці, доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. Так, артистка зізналася, що іграшковим другом обзавелася не просто так.

У кількох постах красуня вже відзначала, що заради шоу "Орел і решка" їй доводиться на довгий час залишати сім'ю - однорічного сина Мішу і чоловіка Влада Топалова, через що Регіну мучить совість. Ослик же подорожує разом із зірковою мамою і "знімається" в мультиках для маленького Майкла, показуючи малюкові дивовижні куточки і розповідаючи цікаві історії. Добра традиція одразу ж прижилася, а дитина Топалова і Тодоренко тепер навіть спить з пухнастиком щоночі, поки той вдома.

"З недавніх пір у мене з'явилася добра традиція - у відрядженнях знімати для сина короткі мультики про подорожі 🧳 з цим милим осликом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якби ви бачили палаючі очі Майкла, коли він вперше зустрівся з Осликом 😍 😍 😍

Він був щасливий познайомитися з ним наживо, спав з ним щоночі.

А тепер ослик знову відправився в подорож , з якої привезе малюкові багато захоплюючих чарівних історій )

хочете подивіться мультик про ослика ?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.