Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала пікантний кадр зі свіжої фотосесії, примірявши довге шкіряне пальто, чорні колготи і туфлі-човники, акуратно прибравши волосся назад і доповнивши образ масивними золотими сережками-кільцями. Так, артистка засвітила не тільки струнку фігуру, але і оголила душу, зізнавшись, що їй зараз нелегко.

Анна згадала, як починалася її сольна кар'єра, як її пісні під різними приводами не брали на радіо, як просили зробити текст простіше або зовсім називали "нісенітницею". Незважаючи на складнощі, красуня вирішила повернути музику в своє життя, адже раніше особисте життя, бренд одягу і соціальні мережі забирали набагато більше її уваги.

"Жила-була дівчинка Аня в музику якої мало хто вірив. Тому що не формат ..

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так буває, ну не хіт розумієте. Не поставимо ми вашу пісню на радіо. Запишіть щось простіше. Слів поменше. А ні, це занадто просто. Дурниця якась. Ну не Хіт це. Давайте складніше.

Аня отримувала премії за краще відео, але не за музику. Але ж все про що вона мріяла це бути почутою...

Музика іноді ображалася на Аню, адже її одяг і особисте життя забирали більше часу. Але ж туди вона тікала, адже там вона була потрібна. Там вона відчувала, що вона "хіт"

І зараз наприкінці такого складного 2020 року Аня вирішила, що поверне музику назад. Що вона її нікому не віддасть. Адже ніхто не любить мелодійність, лірику і гармонії, як вона. Між ними зв'язок, яку не перерве ця нескінченна низка відмов. І Аня буде домагатися її любові.

Їй не потрібно шукати себе, вона завжди була у неї. В самому серці. Просто потрібно бути трохи сміливіше. І люди, які в неї повірять. Сьогодні Аня підписала контракт з найбільшою світовою музичною компанією Universal, яка закохана в її музику. Сьогодні ми готові показати дивно красиві пісні. І не нову Аню. А мене справжню. Я не підведу ."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.