Популярна співачка Аня Седокова наробила шуму на світському заході, зірка обрала наряд, що підкреслив красу її бюста. Колишня солістка гурт "ВІАгра" разом з чоловіком Янісом Тіммою побувала на прем'єрі нового спектаклю Костянтина Богомолова, який зняв фільм на твір Федора Достоєвського "Бесы".

Читайте Знай в Google News!

У цій постановці, що поєднує в собі і детектив, і елементи мелодрами, зіграли Микита Єфремов, Олена Морозова, Маруся Фоміна та інші зірки. Театральна подія відбулася в концертному залі "Барвиха Luxury Village". Седокова у відвертому вбранні з'явилася серед глядачів. Про це стало відомо завдяки новій публікації ані в мережі Instagram.

Аня Седокова, фото: Instagram
Аня Седокова, фото: Instagram

Співачка постала в золотому корсеті і класичних брюках. Інстадива вміло привернула увагу до сміливого декольте. Анна "забула" про бюстгальтер, зробивши на напівоголених грудях додатковий акцент.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Аня Седокова з чоловіком Янісом, фото: Instagram
Аня Седокова з чоловіком Янісом, фото: Instagram

Седокова яскраво нафарбувала очі, а на губи поклала нюдову помаду. З прикрас поп-діва підібрала незвичайні сережки у вигляді змій. Гламурний образ молодої мами завершила елегантна зачіска - пучок на потилиці.

Також варто нагадати нашим читачам, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімму. Артистка часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Анна Седокова після весілля підправила своє обличчя.

Як повідомляв Знай.uа, Седокова показала дітей від різних чоловіків і зізналася, що не кине кар'єру заради сім'ї.

Знай.uа писав, Седокова заговорила про проблеми з чоловіком-красенем після весілля.