Колишня російська прима-балерина, нині скандальна інстаблогерка Анастасія Волочкова несподівано стала молодшою і симпатичнішою на знімках: схоже, що річ не у пластичних операціях, косметологічних процедурах або дивах — жінка просто засвоїла фоторедактори, такі як знаменитий фотошоп.

Читайте Знай в Google News!

Ця тенденція простежується вже декілька днів. Першим фото, на якому Волочкова постала з ідеальною засмаглою шкірою став знімок ексбалерини у стиліста, до якого вона відправилася одразу після повернення з Мальдив. Дивним чином робота над волоссям покращила не тільки зачіску, але й обличчя Анастасії.

З відфотошопленим обличчям Волочкова відправилася і в ефір російського пропагандистського "Першого каналу".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але такі дрібні зміни ніщо у порівнянні з тим, що зробив графічний редактор з її фото зі зйомок на свою пісню. Тут колишню приму просто не впізнати.

Не відмовилася Анастасія від безпардонного прикрасництва вона й в пізніших зйомках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.