Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість, будучи так званою зіркою комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" і граючи одну з головних ролей харизматичного Юрчика, виставив кумедне відео, як би випадково "забрівши" в інший не менш популярний серіал "Великі Вуйки. Вдома краще".

Так, артист заінтригував шанувальників, зігравши постояльця готелю, а заодно і показав свій авторський метод за підрахунком відстані. Шоумен, позуючи в жовтій футболці і з апетитним бутербродом в руках жартівливо повідомляє хазяіну закладу, який люб'язно зустрічає його біля входу, що відстань від їх готелю до вокзалу становить рівно 7 з половиною бутербродів і одну каву.

"Юрій Ткач @yuriy_tkach має авторський метод рахування відстані. Тож від автовокзалу у Великих Вуйках до готелю приблизно сім з половиною бутербродів та одна кава.😄

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Які ще пригоди чекають на героїв серіалу «Великі Вуйки. Вдома краще»? Дізнавайся у нових серіях просто зараз на 1+1."

Фолловери залишилися в захваті:"Розраховується кількість їжі якою Ткачемобіль заправляється на ходу.😅😅😅", "Юрчиииик😍", "Красавчики-приколісти!👍👍👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше