Популярний український виконавець Melovin, який брав участь у "Євробаченні", розповів, що він зробить з 2020 роком. За його словами, досвід цього року йому стане в нагоді, але "штовхнути його під зад" зайвим не буде.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Костянтина Бочарова в мережі Instagram.

Публікація Костянтина Бочарова, скріншот: Instagram
Публікація Костянтина Бочарова, скріншот: Instagram

"Good Morning. Що по зимі? Максимально відчуваю, як пну цей рік. Без іронії, з вдячністю звичайно за досвід, але однозначно під зад. На сайті melovinmusic.com можна забронювати квиток на новорічний онлайн концерт! Який відбудеться в новорічну ніч! Ви колись чули про новорічний онлайн-концерт? Ось і я ні! Так що давайте будемо в ту дивовижну ніч разом! І почнемо рік музично! Посилання в шапці профілю.", - пише артист.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, в 2017 році став фаворитом співака Андрія Данилка, який підтримував його під час Нацвідбору на Євробачення, яскраво відзначив Хеллоуїн.

Нещодавно, наприкінці жовтня, Melovin прикинувся психом в гамівній сорочці і страшезним обличчям і в такому образі відзначив наймістичніше свято року. Зараз кар'єра молодого артиста йде вгору, він записує пісні і їздить з виступами по всій країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Melovin показав невідому сторону життя ЛГБТ-пар: кохання може бути різним.

Як повідомляв Знай.uа, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима: "Були мокрі наскрізь".

Знай.uа писав, щасливе число Melovin? Співак заінтригував романтичним фото з незнайомкою.