Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала невеликий уривок їх з Романом репетиції. На ролику видно, як пара розучує новий, улюблений багатьма складний елемент під назвою "тодес". Красуня приміряла облягаючі лосини, картату сорочку, толстовку ніжно-рожевого кольору, хвалячись першими успіхами. При цьому Регіна жартівливо додає, що їй треба ще потренуватися і зазначає, що в захваті від нелегких репетицій.

"Отакі от справи ♪
Всіма улюблений елемент-тодес.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

10 хвилин практики на льоду з @yourevich_lv і @orlovamariya_ice - і вже щось виходить🙈

Як же мені все це подобається 😍"

Фолловери не пройшли повз: "О так, я теж пам'ятаю ці перші відчуття🙈 🙈 🙈 🙈", " завжди дивувалася здатності Близнюків все встигати. Але так - ми такі! 👍 😂 ", "Регіна, це просто 🔥 🔥 🔥 ти така молодець😍, та ти і сама все про себе знаєш😁", " Ай, молодці!!!! 🔥 🔥 🔥Вболіваю за вас!!!!!!!!!!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.