Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик обожнює свою акторську професію і часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram моментами зі свого особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 39-річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories дуже зворушливий спільний знімок зі своїм домашнім улюбленцем на прізвисько Діксі. Відомо, що порода собачки Ребрик – класична французька Бішон фрізе.

У кадрі зірка каналу "1+1" та серіалу "Великі Вуйки" тримає на руках пухнастика. Для фото Лілія вибрала милу білосніжну толстовку, яка така ж пухнаста й м'яка як і Діксі. Варто зазначити, що знімок вийшов дуже затишним і по-справжньому сімейним.

"Діксі і я. Сімейний лук", - підписала кадр телеведуча.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот сторіс Лілії Ребрик

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик показала на сторінці в соцмережі свою маму Віру, яка відзначила День ангела разом з Надією і Любов'ю. На свіжій фотографії Лілія позує з матір'ю на красивій квітковій клумбі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи: "Починаю чекати на Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім уже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.