Українська співачка і ведуча Оля Цибульська, яка також доводиться кумою музиканту Dzidzio, розповіла, як знайшла в собі сили подолати залежність від їжі та скинула 13,5 кілограмів. За це жінка вдячна зірковій Дженніфер Лопес.

Читайте Знай в Google News!

Про це Цибульська розповіла у новому випуску програми "Хто зверху", про що повідомляє пресслужба Нового каналу.

Виявляється, головною причиною схуднення співачки, яка тепер знаходиться у відмінній фізичній формі, стала участь в програмі "Шалена зірка"

"Я була в цьому ж павільйоні на шоу «Шалена зірка», де Леся Никитюк попросила мене перевтілитися в Дженніфер Лопес. Танцювала в проєкті, а потім дивилася цей випуск по телевізору. Побачила, яка жирна, і розплакалася. Мене реально знудило, а той бублик, який я їла, сидячи на дивані і дивлячись шоу Нового каналу, застряг в горлі. Тоді зрозуміла, що треба щось робити. І відразу почала лікуватися від залежності від їжі. І тепер у мене мінус 13,5 кілограм завдяки Новому каналу", — стверджує Цибульська..

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оля Цибульська, фото Новий канал
Оля Цибульська, фото Новий канал

Від історії прийшов у захват ведучий "Хто зверху" Сергій Притула.

"– Аплодую твоїй силі волі, та тому, як ти взяла себе в руки, я хочу звернутися до глядачок: дівчата, будьте такими, які ви є. <...> Завжди знайдеться той, хто побачить у вас Дженніфер Лопес", - знайшов слова підтримки для всіх українок гуморист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,

кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.