Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Але іноді все ж Аніта дозволяє собі деякі забави. Якось у жовтні вона вже ділилася роликом з хештегом #аніта_юморит, а зараз зробила це знову.
Читайте Знай в Google News!

Кумедний Відеоролик стосується касирів в супермаркетах і тому, як швидко і іноді неакуратно вони пробивають товар на касі і передають його покупцеві. Аніта Луценко постала відразу і касиркою, і відвідувачкою магазину. Вона з усім спокоєм в очах починає швидко пробивати кожен продукт, викидаючи його в сторону. А покупниці залишається лише ловити, звиватися і намагатися закинути його в пакет. "У вас теж так? Спритність нам в допомогу. #аніта_юморит",- написала вона в публікації.

"Так а що крім спагетті то викинули???", "В АТБ саме так і обслуговують", "Клас. Аніта, хотіла сказати, що Ваше інтерв'ю з Машею вийшло супер класним. Спасибі за таку віддачу і те, що ви робите)", "Я ще з чоловіком ходжу, удвох іноді не встигаємо. Касири спритні", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Аніта Луценко показала, як накачати Божественні сідниці за короткий час: всього 4 чудо-вправи

Як повідомляв "Знай.ua", тренер з "Зважені та щасливі" Аніта Луценко кокетливо вигнулася кішечкою: "Ніжно і боляче"

Знай.ua писав, Аніта Луценко показала 3 кращих вправи для красивих рук, навіть гантелі не потрібні.