На акаунті в соціальній мережі Instagram "Жіночого кварталу" з'явилася нова публікація, в якій постав актор Володимир Шумко, який раніше брав участь в" Розсміши коміка "і" Improv Live Show", і актриса "Чорного квадрата" Ірина Гатун.

Вони постали в ролі сімейної пари біля старого радянського холодильника.

Читайте Знай в Google News!

"Коли посеред ночі розумієш, що до Нового Року залишилося менше місяця, а ти зовсім нічого не встигаєш. Але для "Жіночого Кварталу" завжди є час! Не пропусти прем'єру вже цієї суботи о 20:20 на 1+1", — написано в підписі до цього фото. На ньому Шумко постав у смугастій піжамі і тапочках, а Гатун біля відкритого холодильника в ночнушке з пляшкою алкоголю в руках.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Я щось не зрозуміла! Вона тепер учасниця жіночого кварталу чи ні?", — написав один з користувачів в коментарях, інші ж обмежилися простими смайликами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Коломойський підколів ведучих " 1+1": "Начебто голови немає, а ви все одно бігаєте". Виділив особливу подяку ведучим "Сніданок з "1+1".

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" після пологів без сорому оголила розкішні груди. Поява на світ маленького щастя не відняло у Віри її сексуальності і бажання подобатися. Чергове підтвердження тому знаменитість опублікувала в своєму Instagram.

Знай.ua писав, Кравець з кварталу згадала про знущання чоловіків, серце розривається: "Це не жарти"