Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Зараз вона заговорила про те, наскільки легко відбувається поділ праці в її "сім'ї".

Читайте Знай в Google News!

"@artvarivoda зі скорботою в очах згадує, чи забрав мої наряди з хімчистки; @voinych_katerina примружила очей, оцінюючи чи достатньо на мені вій і рум'ян; @bytihomirova завідує волосочками від @leragornostay і терпляче будує їх то хвилею, то будиночком. @juli_shvetsova як завжди-у апарату, причому у будь-якого", - поділилася Плакидюк.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На знімку жінка постала в рожевій сукні з рукавичками, і з білою пишною шевелюрою з масивним намистом на шиї. А наприкінці Соня все ж додала і свою роль у поділі праці:"а я стою і намагаюся не заважати і не гавкати".

"Кішечка, так ждемс коли Соня перефарбується в блонд", "Як ви неймовірно перевтілюється, дуже цікаво за вами спостерігати, вам дуже йде стиль pin-up, всі ці рюшечки-корсети-хвилі", "Соня, дивлюся проект тільки через Вас, так як моделі взагалі своїми параметрами б'ють по самооцінці, тому не цікаві! А ви дівчина-вогонь!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соня Плакидюк з "ТМПУ" несподівано "втратила" ногу, українці зловтішаються

Як повідомляв "Знай.ua", Плакидюк з "ТМПУ" влаштувала гарячі танці в костюмі пристрасного фламінго: "Двічі просити не треба"

Знай.ua писав, Соня Плакидюк перетворилася на невинну німфу з оголеними грудьми: "Невинно-чиста"