Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в Instagram поділилися анонсом 7 випуску "Холостячки", який глядачі побачать у п'ятницю, 4 грудня, о 19:00.

Так, в ролику показано, що Олександр Еллерт не зміг відповісти на питання ведучого Григорія Решетника про те, заради чого він насправді прийшов на проект.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я не розумію цього приколу взагалі. Я не хочу при всіх відповідати!", - сказав фаворит Ксенії.

Варто відзначити, що така відповідь не задовольнила Мішину, вона дуже засмутилася і вирішила піти з кадру, щоб заспокоїться. Очевидно, що прийдешній випуск вийде дуже спекотним та емоційним.

"Питання, які хвилюють найбільше... невже Саша не зможе дати на них відповідь? Не пропусти новий випуск "Холостячка" вже завтра о 19:00 на телеканалі СТБ 🌹", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина дозволила собі інтим на побаченні: "А як же Саша?"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Його шукає кожен".