Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою фотографією. Так, Оля показала, як виглядала в 2010 році. Варто відзначити, що артистка майже не змінилася і виглядає все так само чудово.

"Різниця 10 років! Змінилася?)" - поцікавилася у шанувальників Полякова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фанати написали в коментарях, що з віком знаменитість стала виглядати тільки краще.

"Так, стала ще крутіше🔥", "Покращали😍", "Фотошоп велика сила", "Рука більше стала))) кулак став більше, це від кіз", "Ось це молодь 😍 красуня в будь-якому віці!", "Чудові обидва фото. Навіть і не скажеш що така різниця. Значить, ви правильно рухаєтеся 😗", "Все така ж лялечка 😍", - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова з величезним декольте і короткою стрижкою перетворилася на зірку 90-х: "Кайфова!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова верхи на жеребці влаштувала українцям повний Jingle bells.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла адаптивний карантин з повним локдауном: "Не знаю, що гірше".