Настя Івлєєва, російська ведуча і блогерка, продовжує розповідати громадськості, що в неї немає ніякого акаунту у соціальній мережі “Твіттер”, а ті, що знаходть там користувачі - шахрайські.

Читайте Знай в Google News!

Зірка справді не веде акаунту у цій соціальній мережі, проте хтось від її імені і без її відома пише про її життя. Цього разу загадковий автор вигадав, що Настя вигнала свого чоловіка, російського співака ЕлДжея, за те, що той її зрадив. Новину почали перепощувати різноманітні ЗМІ.

Івлєєва оперативно дала спростування у сторіс на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Зірка написала:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Та ж нема у мене Твіттера! Тисячу раз говорила! Всі новини, розіграші і інша *та пишеться не від мого імені. Сидить там якийсь троль і пише від мого імені. До того ж формулювання усіх цих “новин” рівня зеленого школяра, якому ліньки навчатися. Я фотки раз на рік виставляю, а тут таке дебільно корява заява на весь Інтернет. Ладно, будемо знову з цим розбиратися. Більше всього вражають новинні портали, які форсять якусь неперевірену дичину. Друзі, ну не читайте ви це г**но. Дай Бог здоров'я!”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ведуча "Орел і Решка" знайшла хатинку на курячих ніжках і провела там ніч.

Як повідомляв Знай.uа, невинна дівчинка з бантом: Івлєєву не впізнали навіть найвідданіші шанувальники.

Знай.uа писав, Івлєєвій жорстко дісталося за новий сезон "Орла і решки", схоже на кінець кар'єри: "Твій час минув...".