У новому випуску "МастерШеф" -10 на СТБ десятка кращих кулінарів-аматорів готуватимуть для однієї з найбільш унікальних співачок і діви української музики-Тіни Кароль! Учасникам належить здивувати гостю вишуканими стравами кето дієти.

Читайте Знай в Google News!

Тіна Кароль стане зірковою гостею 10 сезону"МастерШеф". За дві години їм належить зробити неймовірне - 21 блюдо на тижневий раціон суперзірки.

МастерШеф, фото: прес-служба СТБ
МастерШеф, фото: прес-служба СТБ

"Тіна Кароль дуже стежить за фігурою і вже не один рік притримує кето дієти. Цей вид харчування базується на вживання жирів натурального походження, білків і клітковини, ніяких вуглеводів. Коли почнеться конкурс, Ви отримаєте меню-щоденник, в якому кожен день складається з 3 прийомів їжі. Вам потрібно скласти меню відповідне кето дієті для тижневого раціону Тіни Кароль. Всього повинно вийти по 21 страві від кожної команди", - оголосили судді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Співачка сама отримає можливість визначити, яка з команд найкраще впоралася з випробуванням, а хто не зміг подужати меню для кето-дієти.

МастерШеф, фото: прес-служба СТБ
МастерШеф, фото: прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поскаржився на карантин вихідного дня.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори на" МастерШеф " ідеально нарізали овочі на повітряних кульках.

Також Знай. ua писав, що кулінарів-аматорів з МастерШеф підвісили в сітки і змусили готувати на двох.