Популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість виставила розкішний портретний кадр, на якому позувала в абсолютно новому для себе образі. Артистка зважилася на зухвалий експеримент із зовнішністю, навідавшись в один зі столичних салонів краси.

Зірка постала перед численними шанувальниками з яскраво-рожевими пасмами в волоссі і чубчиком, доповнивши образ лише ніжним макіяжем. Мішель пояснила, що від мрії до її втілення в реальність минула лише доба, так як друг-стиліст завжди підтримує навіть найсміливіші її ідеї.

"- Алло, Міша, хочу так!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

відмінно! Зможеш завтра?

- буду!

Обожнюю свого друга @rudishin_mykhailo_ за те що він завжди за божевільні ідеї!!!! 💕

Перша моє фарбування!)"

Фолловери не пройшли повз: "Я Закохалася і це назавжди💛💛💛", "Клас 😍😍😍", "Красиво 😻", "Мені так подобаються твої експерименти з волоссям🥺❤", "Огоооо🔥🔥🔥Мішеель 😍😍😍💔💔🙌", "Красуня 😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.