Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним роликом, на якому без сорому продемонструвала розкішну фігуру в образі культового і всім знайомого зайчика Playboy.

Так, артистка приміряла облягаюче боді з корсетом і глибоким декольте, підкресливши пишні груди і не забувши про важливі деталі: атласні вушка, метелик на шиї, напівпрозорі рукавички і навіть пухнастий хвостик, яким грайливо покрутила на камеру. Жіночний образ красуня доповнила фірмовою яскраво-червоною губною помадою, блакитними лінзами, а також перукою з зібраним наверх білосніжним волоссям. При цьому Соня грайливо дивилася вдалину, пожартувавши, що таким чином придивляється до подарунків, які мріє роздобути на Новий рік.

"Придивляюся до подарунків на Новий Рік🎄

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

А що особисто ви мрієте знайти під ялинкою?💌"

Фолловери не пройшли повз: "Боже яке кроля ❤️❤️❤️", " Соня-красуня, одна насолода дивитися на вашу рекламу🔥", "Киця мациця🔥", "зайциця мациця".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.