Українська телеведуча, модель і журналістка Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Зараз вона всіма відома, як ведуча передачі "Світське життя", а раніше, в шкільні роки, Катерина працювала в модельному бізнесі в Західній Європі до 18 років.

Читайте Знай в Google News!

Раніше жінка вже ділилася яскравими кадрами поруч з чорним красенем, представницьким седаном британської автомобільної компанії Jaguar — Jaguar XJ. "Я водій вихідного дня:) попереду вихідні, а значить за кермом я, на зустріч пригодам @jaguar.ukraine #jaguar #jaguarukraine", - написала Осадча у підписі до фото. На знімку телеведуча постала сидячи на капоті шикарного звіра на який-небудь парковці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"А чому саме по вихідних? А в звичайні дні?)))", "Бажаємо прекрасної дороги", "Тільки вперед", "У мене теж такий же", "Просто Юра по вихідних 🍷 🍸 🍹 🍺 🍻 🥂 🥃 (це жарт звичайно)", "Не маєте в планах якось змінити формат "Світського життя"???", "Тигриця на Ягуарі", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Осадча у білому показала головний аксесуар року. і це не капелюшок: "Такі часи"

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко - Катя без макіяжу, камін і море шампанського. Катя і Юрій провели екскурсію по своєму будинку в закритому котеджному селищі.

Знай.ua писав, Тіна Кароль осідлала Горбунова, поки Осадча не бачить: "Краще б так Дана"