Софі Берідзе з модельного реаліті Нового каналу десятки разів лягала під скальпель хірурга. Але на фінальну операцію так і не зважилася

Читайте Знай в Google News!

Дивлячись на Софі Берідзе з проекту "Супер Топ-модель по-українськи", який Новий канал показує по понеділках — практично неможливо повірити, що ця жіночна дівчина колись була хлопцем. Шлях моделі-трансгендера до тіла мрії був довгим і непростим — вона пройшла гормонотерапію і зробила десятки пластичних операцій. Крім завершальної операції по зміні статі.

"Ця операція дуже складна, а реабілітація після неї – ще складніше. Є ймовірність померти на операційному столі, — пояснила учасниця модельного реаліті Нового каналу. - До того ж, я не впевнена, що сама хочу цього. У якийсь момент зрозуміла, що планувала зробити операцію виключно з тієї причини, що цього вимагає суспільство. Але, все ж, я живу в XXI столітті, де сама вирішую, що у мене буде між ніг, яка у мене буде груди, якого кольору волосся і все таке.

Софі Берідзе, фото: Новий канал
Софі Берідзе, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому Софі не відкидає можливість того, що колись передумає.

"Якщо в майбутньому я зможу зробити операцію з нормальною реабілітацією, де 100% ймовірності, що у мене все буде добре з чутливими зонами — я її зроблю", — зазначила Берідзе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Руденька з "Супер Топ-моделі по-українськи "знялася" ню " заради Плакидюк і розповіла про інтим з Барських.

Як повідомляв Знай. ua, топ-модель з суперсезону вигнали на екваторі проекту за балаканину, хто не зміг підкорити серце Костромічової.

Також Знай. ua писав, що "супер Топ-модель по-українськи" позбулася однієї з фавориток проекту.