Зірка російського серіалу "Солодке життя", відомий актор і телеведучий Едуард Мацаберидзе, який брав участь в українській версії шоу Comedy Club, розповів історію дивовижного зцілення від тяжкої недуги.

Подробицями боротьби із раком він поділився у ефірі шоу "Вечірній Ургант".

Про те, що лікарі поставили 36-річному артистові діагноз лімфома (рак імунної системи), Едуард зізнався у травні 2018 року. Тоді ж Мацаберидзе вирішив не приховувати хворобу, навпаки, став багато і відверто розповідати про свою боротьбу з раком в Instagram - з притаманним йому гумором і оптимізмом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після шести курсів хіміотерапії хвороба відступила.

"Багато, коли дізнаються діагноз, задаються питанням: "Чому ж я?". У мене таке питання не виникало. Я чудово розумів, чому саме я. Тому що в школі я прогулював хімію. І ось, надолужив – шість курсів хіміотерапії. Це був прекрасний вояж у світ пекла", - розповів актор.

Згадуючи складний процес хіміотерапії, Едуард порівнює її з настанням старості.

"Хіміотерапія, мені здалося, що це такий пробник старості. Тому що в якийсь момент у тебе починають випадати волосся, ти не можеш швидко ходити. Ти ледве пересуваєшся. На третій поверх - це вже якась недосяжна цифра. Типу: "Ну ні, ліфт, напевно, все-таки ліфт. Немає ліфта, ну, значить тобі не в цю будівлю. З цього моменту я перестав бурчати на бабусь, які повільно ходять", - жартує гуморист.

Едуард Мацаберидзе радить людям, які зіткнулися з онкологічними захворюваннями не панікувати, а почати боротися з недугою.

Едуард Мацаберидзе народився у Абхазії. Закінчив Хмельницький національний університет за спеціальністю "менеджер харчової промисловості". З 2006 по 2010 роки був резидент "Камеді Клаб Україна Київ стайл" (Comedy Club UA Kiev Style), учасником проектів "Сміх без правил", "Забійна Ліга", "Забійної ночі", "Бункер news".

Нагадаємо, відважна українська співачка Євгенія Власова, яка відома не тільки своїми хітами, але і мужністю у боротьбі з онкологічним захворюванням, здивувала фанатів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, не стало форварда донецького Шахтаря та київського Динамо Віталія Хмельницького.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні раптово помер знаменитий український актор театру козацького бою Віктор Лейнерт.