Дагестанська блогерка Фатіма Арабова з Москви показала в прямому ефірі в Instagram, як її "бойові подруги" били дівчину Лейлу з Дербента.

Як стверджує Арабова, дівчина звинуватила її в лицемірстві і назвала гулящої.

Читайте Знай в Google News!

22-річна блогерка дивилася і одночасно показувала те, що відбувається в прямому ефірі. На ньому кілька дівчат заходять в будинок Лейли і починають її жорстоко бити. Кривдницю Арабової б'ють ногою по обличчю і тілу. Через кілька секунд вона перервала трансляцію з дому.

Пізніше блогерка поділилася в соцмережі, що побиття було спровоковано діями Лейли і регулярними погрозами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Мої підписники почали попереджати мене про те, що дві якісь дівчини з Дербента з ніками Сільська та Міледі обговорюють мене і ображають в ефірах", - заявила Арабова.

скріншот

Коли відео почали поширювати в мережі і Фатіму розкритикували, вона звернулася в різні пабліки з проханням його видалити і заявила, що просто так ніколи нікого не чіпала. Дівчина зазначила, що Лейла ще легко відбулася. При цьому жертва нападу вирішила не писати заяву в поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, блогер ударами понівечив обличчя дівчини в прямому ефірі: "Місиво із заліза і шматків шкіри".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка Instagram Кіра Майєр зчепилася з інспекторами російської ДПС і загриміла на півтора роки в колонію.

Також портал Знай.uа писав, що екскохана Серьоги відкрила правду про зради і побиття репера: "По голові ніби стрибали".