Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, охоче ділиться з шанувальниками яскравими фото в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 32-річна зірка розмістила в соцмережі незвичайні знімки з фотосесії в стилі "ретро", яку влаштували в рамках масштабного проекту.

"Я завжди дуже любила "ретро": ретро танці, ретро костюми, ретро фільми! Для мене ця стилістика настільки особлива, глибока і самодостатня, що я завжди з величезним задоволенням використовую її в своїй роботі: в хореографії. А зовсім недавно мені пощастило ще й зануритися в стиль фотографії того часу - у французький стиль "Harcourt" 😍 Мій старий друг, фотограф, який зробив моє перше професійне фото на найперших "Танцях з зірками" ще 14 років тому і продовжував це робити всі ці роки тепер сфотографував мене в легендарному стилі harcourt в рамках наймасштабнішого проекту в цьому стилі в Україні", - зазначила Шоптенко.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легенда "Танців з зірками" Шоптенко вигадала приємне схуднення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко вирішила відновити свої онлайн-уроки танцю.

Також портал Знай.uа писав, що партнерка Зеленського Шоптенко розповіла про дуже важливе рішення.