Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 275 тисяч осіб, з якими вона в п'ятницю, 5 березня 2021 року, поділилася новиною про те, що буде дивитися прем'єру "Холостяка".

"Купила Просеко і креветки. Вечір сильною і незалежною....Готуюся до прем'єри Холостяк 😅 а ви будете дивитися?", - написала вона у підписі до публікації.

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Просекко - це італійське вино, сухе, ігристе, яке виробляється в дев'яти провінціях Італії. Відомо, що Михайло Заливако зруйнував всі правила дощенту. У першому епізоді ми вже побачили поцілунок, кілька троянд, даних в машині, одна з яких дісталася порноактрисі. І те, що" Холостяк " зумів роздягнути учасницю через її обіцянки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"А я подивлюся. Цікаво як буде після Холостячки сприйматися", "Яка красива! Дуже вам йде блуза😍", "О Боже, яка ж красива😍😍😍😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла правду про хворобу: "Мене мучать..."

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла як уберегти дітей від пасток моделінгу: "Не винесла"

Знай.ua писав, переможниця СТМПУ Тетяна Брик повністю роздяглася і розповіла про бажання сирників