Чоловік української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

5 липня знаменитість виступив на головній сцені щорічного музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходить в Києві з 5 по 11 липня.

Так, артист поспішив поділитися радісними емоціями, прикріпивши до посту знімок, позуючи на сцені з голим торсом і гітарою в руках, а також аксесуаром у вигляді шкіряного берета.

Шоумен залишився в захваті від того, що аудиторія підспівувала його пісні, окремо подячивши своїй драммерші Катерині. Також Володимир пожартував, що збирався виступати у футболці, але гітара і без того прикривала його тіло.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Виступив на головній сцені @atlasweekend дякую @m1ukraine

Це було та кайфово!!!! Особливо коли всі співають твої пісні 😱 😱 😱

Окремий респект моїй драммерші @kate_plays_drums

До речі, збирався бути у футболці, але гітара відмінно прикриває пузо 🤣 🤣 🤣

Сьогодні не співав "Если бы" або як ти її називаєш "Лайки", але! Завтра точно заспіваю!!!😘😘😘

Photo by @olizitch 🙏🙏🙏"

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.