Полуфиналистка Национального отбора на Евровидение 2020 Jerry Heil, которая недавно представила трек для нацотбора "Евровидение-2020" под названием "VEGAN" активно ведет свою страничку в Instagram. Знаменитость выставила забавную серию кадров, позируя в одном из популярных заведений Киева и примерив ярко-розовые штаны, разноцветную толстовку и обувь на массивной подошве. Так, артистка призналась, что хоть и не ест мяса, а также других продуктов животного происхождения (мед, молоко, яйца), все равно продолжает носить обувь из кожи и объяснила, почему. Оказывается, звездная красотка родилась в семье мясников, так что мясо не ест не потому, что ей жалко животных, а потому, что организм в какой-то момент сам перестал его воспринимать.

"На мені шкіряне взуття🤔
Воно з минулого життя.
Без меду на Різдво кутя.
Назад немає вороття..
.
Кароч🥦🐼 на мені тут дійсно взуття зі шкіри. Я вважаю, якщо навіть ти веган, але колись купила щось зі шкіри — краще доносити.
.
Для новеньких інфа: я з сім’ї м’ясників, тож роки три тому до мене лиш лееедь закрадалася думка, що може, не дуже логічно їсти когось, коли можна не їсти🙃Думала я це, звісно, прожовуючи щойно обсмажений мамою свинячий биточок. Велком ту май лайф, #какгріцца
Сказати, що мені було тоді когось особливо шкода.. — не скажу, бо я 23 роки підряд КОЖЕН вечір чула, як кричить свиня, якій щойно встромили ножа в серце. І звикла. Звикають люди до всього.
.
Тож 23 роки я харчувалася, як моя сім’я. І от в один день чомусь більше не змогла — м’ясо пішло навідворот. І що, я стала різко співчувати? #агащас ! Мене просто більше не приваблювала ідея їсти так, тож я, прислухаючись до організму, перестала. І лише десь півроку по тому, коли відвикла від смаку, я почала ВІДЧУВАТИ, що мені вже було би шкода відібрати чиєсь життя, щоб поїсти. Я не пишу це, щоб навернути когось зараз когось на такий шлях. Моя філософія: у кожного шлях свій. Хочу просто показати, як поступово все склалося в даному випадку, щоб, раптом хтось проживає схоже, ніхто не картав себе! .
Як тільки прийшло співчуття, я вже не змогла вживати рибу, але досі не могла пройти повз шкіряне взуття! Я розуміла, що це нелогічно: не їсти когось, але при цьому носити його шкіру як одяг - коли існують еко-бренди, такі як @stellamccartney, наприклад. В яких і дихає стопа, і стильно, і не як в усіх. Але з дитинства, ще коли міряла на базарі босоніжки в школу, стоячи на картонці, я мала установку: ШКІРЯНЕ ВЗУТТЯ - це рівень і статус (нагадую, за яких умов я отримала цю установку😄), а замінник — це ширпотребний дермонтин. Раніше дійсно важко було знайти щось красиве з тканинних матеріалів. Зараз — бери-не хочу! І от тільки десь півроку тому я вирішила для себе, що буду прикладом в першу чергу для себе. Людиною, яка вірить в свої принципи, хоч і не боїться змінити думку, бо світ змінюється. Побачимо, що далі🤔
Єдина порада!
Наше оточення має сильний вплив. Поступовість - найздоровіший шлях для психіки♥️🐼", - поделилась мыслями и советами Яна Шамаева. Фолловеры же поддержали девушку в комментариях.

Популярные статьи сейчас
Каждому пенсионеру повысят индивидуально: у кого изменятся выплаты "Третья" платежка за газ: что нужно срочно сделать потребителям Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Украинцам выдают 3600 грн в месяц: выплата временная, стоит торопиться
Показать еще

Напомним, Alyona Alyona приготовила "легкий ужин" для своих фанов.

Как сообщал Знай.ua, рэперша Alyona Alyona выдала недетский хит про самое дорогое.

Также Знай.ua писал, что скандальная Алина Паш едва не угодила за решетку.