Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, що позувала для журналу "TIME TO EAT". Артистка зізналася, що видання зовсім нескромне і запропонувала фанатам скоріше почитати інтерв'ю.

"@timetoeatbycrocus 🤦🏽‍♀️ яке нескромне видання ....🤭інтерв'ю , до речі ,почитати б...", - похвалилася Лобода. Фолловери взялися коментувати побачене: "Скромність давно не прикрашає! 😉🖤", "Витратно! А що тут приховувати?!🤩🤩 ❤️", "Прекрасна 😻💔", "всі люди як люди а я супер зірка ⭐️⭐️⭐️⭐️ тун тун тун😂", "Обкладинка вогонь", "Розкішна обкладинка !!!", "Ви чудова💕👌красуня😘😘", "😍😍😍 надихаюся тим як ви виглядаєте👍👍👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.