Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з Павлом Зібровим і Дашею Астаф'євою. Знаменитості беруть участь в зйомках повнометражного українського фільму "Продюсер", який вийде на екрани 14 лютого. Так, артистка зізналася, що вони разом з першого класу.

"Я і моя молода команда 😊🌞 @pavlo_zibrov @da_astafieva ❤️ ми з першого класу разом 😉", - пожартувала Камінська. Фоловерам дуже сподобався кадр: "Бригада...)))", "А Зібров був напевно найменший у класі)", "Зіброва че, 20 років у першому класі залишали? 😂", "Знала б ваша перша вчителька....)", "Головне не померти в один день ..😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.