Масажист з США подав позов до суду на актора Кевіна Спейсі. Позивач, ім'я якого не розголошується, звинувачує голлівудського актора в сексуальних злочинах проти нього, які той зробив в 2016 році.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Масажист подав позов до Верховного суду Лос-Анджелеса у четвер, 27 вересня. Спейсі звинувачують у насильницьких діях сексуального характеру, а також насильство за гендерною ознакою та умисне заподіяння емоційного розладу, а також у незаконному позбавленні волі.

Обвинувача представляє адвокат по сексуальним домаганням Дженні Харрісон і заявляє в позові, що у жовтні 2016 року його найняли масажистом "хтось на ім'я Спейсі".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Масажист стверджує, що для надання послуг він приїхав у приватну резиденцію в Малібу, де його відвели в масажну кімнату і Спейсі, за його словами, замкнув за ним двері.

При цьому актор, за словами обвинувача, поскаржився на "біль і дискомфорт в області паху" і змусив масажиста торкатися до його геніталій. Після цього Спейсі почав домагатися до нього і намагався поцілувати.

Позивач стверджує, що в результаті протиправних дій актор він "зазнав і продовжує зазнавати економічного збитку, втрати заробітку та інших збитків".

Раніше стало відомо, що проти Кевіна Спейсі все ще триває розслідування з-за нових випадків сексуального насильства, в тому числі і у Великобританії. В цілому більше 30 чоловіків стверджують, що стали жертвами сексуальних домагань з боку актора.

Нагадаємо, жертву Вайнштейна звинуватили в домаганнях. Зкандал навколо продюсера Харві Вайнштейна стає все цікавіше.

Як повідомляв "Знай. ua" у мережу злили трейлер фіналу легендарного "Карткового будиночка". У мережі з'явився трейлер шостого сезону без Кевіна Спейсі.

"Знай. ua" писав, що Сігал і Спейсі вийшли сухими з води. Суд Лос-Анджелеса відмовився висувати звинувачення по їх справах про домагання.