Одіозну українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії і яка 27 вересня святкувала свій день народження привітали українські зірки.

Серед знаменитостей, які залишили теплі слова побажань співачці, опинився і відомий український продюсер Олексій Потапенко. Відео, на якому зібрані всі привітання, Ані Лорак опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Спасибі, мої дорогі друзі, за шкатулку побажань! Читаю ваші листівки з привітаннями. Так здорово розглядати особисто підписані фото", - написала Кароліна під роликом.

Зазначимо, на відео Потап зробив Лорак відверте зізнання, заявивши, що вона розбила йому серце.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ані Лорак
Ані Лорак

"Ти розбила моє серце, Ані Лорак!", — співає в камеру продюсер. А Каменських додає: "Ми тебе дуже-дуже любимо! З днем народження!".

Додамо, що чоловік Лорак, вітаючи з днем народження, вперше після зради заговорив про їхні стосунки. Мурат назвав її жінкою, що дала йому найкращий подарунок в його житті – їх дочку Соню, а також назвав співачку своєю безмежною любов'ю". Визнання з'явилося на особистій сторінці Мурата в Instagram.

Ані Лорак
Ані Лорак

Зазначимо, на ролику крім Потапа і Насті "засвітилися" й інші українські знаменитості. Зокрема, свої привітання записали Лілія Подкопаєва і співак Нікіта Алексєєв (Alekseev).

Нагадаємо, раніше ми писали, що скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно пережила зраду чоловіка, поділилася з шанувальниками тим, як правильно вибирати чоловіків.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, Кароліна взяла участь у проекті для жінок, які не можуть налагодити своє особисте життя. У ньому співачка дала декілька порад з вибору партнера. Приміром, вона закликала жінок триматися подалі від незрілих чоловіків.

"Є дуже багато незрілих чоловіків. Що це означає? Йому може бути і 40 років, але він так і не дозрів до таких відносин, де треба віддавати, так як хоче тільки брати..." - розповіла Лорак.

Нагадаємо, Лорак після зради чоловіка почала роздавати поради про відносиних.

Як раніше повідомляв Знай.uа, фолловери розкритикували беззубу дочка Лорак.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Лорак змусила фанів замислитися.