Запроданка співачка Анна Седокова, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, поділилася з шанувальниками особистими переживаннями.

Дівчина зізналася в самому принизливому, що вона коли-небудь робила за гроші. Однак чомусь не всі перейнялися до неї співчуттям.
Мати трьох дітей розповіла, що їй довелося пережити. Всього лише через одного корпоративу співачка ридала в номері готелю не менше години.

Анна була обурена, що на такому заході люди не тільки пили, але і їли шашлик. Але найжахливішим було те, що очікували від співачки, що вона буде їх розважати. Це буквально спустошило виконавицю, яка молиться перед кожним своїм концертом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хочеться помитися і змити з себе весь цей пекельний присмак. Корпорат - це коли люди, у яких є зайві гроші, запрошують собі артистів, щоб вони їх веселили. І ось ти виходиш на сцену, прилітаєш, залишаючи, тих, кого любиш, командою налаштовуєшся, фарбуєшся красиво, читаєш молитву перед сценою, дякуєш Богові за професію перед сценою, а потім виходиш на неї...", - скаржиться Седокова.

Вона жахливо себе почувала, коли заспівала, навіть пожартувала і раптом зрозуміла, що оточуючим на неї начхати. Анна зазначила, що на неї дивилися, як на чергового клоуна, який прийшов їх розважити в черговий нудний день. Сєдокова мріє більше ніколи не зазнати такого приниження, однак не може, адже їй потрібно багатьох утримувати.

"Не переживайте, найголовніше здоров'я", "Ганнуся потрібно бути трошки пофигисткою. Живіть музикою, не звертаючи уваги на таку шваль. Удачі вам і позитиву", "бидло є всюди!", "Просто зачепили чиєсь ЕГО. Я ж така класна, гарна зірка, а їм на мене пох...От і все", " Ти не охрініла? Зміни репертуар, припини продавати себе задешево і може тоді не доведеться "принижуватися" перед людьми, які прийшли відпочити на корпоратив після роботи. Ні краплі не шкода тебе", "Клоунеса", " Ти себе недооцінюєш. А те, що у тих людей немає подяки, так це особисто їх вихованість", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Седокова без ліфчика розповіла про правила життя.

Як повідомляв "Знай. ua", Сєдокова в піджаку на голе тіло зізналася, про що її нова пісня.

"Знай. ua" писав, що Седокова вивалила груди прямо в оптиці. Анна Сєдокова вирішила ненав'язливо вставити рекламу в селфи, однак її відразу розкусили.