Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже незвичайним чорно-білим знімком. Знаменитість показала портрет, на якому кардинально змінила імідж. Так, через макіяж і нову стрижку артистка сильно нагадала фанатам Анджеліну Джолі.

Всього за пару днів яскравий кадр зібрав 35 тис. лайків, а шанувальники почали сперечатися, на кого більше схожа Камінська - Пенелопу Крус чи Анджеліну Джолі. "Анжеліна?) Чи ви це?))", "На Джолі схожа 👍🏻😍", "На Лану Дель Рей схожа 🔥💥", "схожа На Джолі❤️😍", "На Пенелопу Круз схожа", "Ти не бачиш шолі, шо я Анжеліна Жолі❤️ У нас тепер є своя, українська Джолі😂", "Згадала: а ми з Якіним відлітаємо в Гагри😂😂🙈", "Джолі, фільм Турист😍", "Схожа на Пенелопу Круз😅", "Пенелопа Круз прям. Дуже образ личить".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.