Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram знімком з прогулянки. Знаменитість позувала в зелених штанях, червоному светрі і чорному пальто. Так, артистка поцікавилася, на кого схожа, проте не всім фанатам сподобався кадр.

"На кого схожа ?", - запитала у шанувальників Камінська. Фолловери ж взялися коментувати: "На Джексона", "На супергероя😍", "На свого чоловіка😉", "На Ляльку Барбі😉", "На Нео з Матриці 🤗😁", "На руденьку з Неангелів)", "Що ви зробили зі своєю красою...", "На дівчину без смаку 😇", "На відфотошоплену Славу) фото і відео з вами - дві великі різниці", "на Жаль, але стаєте схожою на силіконову ляльку.", "На ляльку з воску, більше натуральності, від такого пластмасового мистецтва вже нудить".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.