Багато хто думає, що зірки мають недоторканність, і ніхто не може прийняти якісь серйозні заходи по відношенню до них. Але це не так, вони часто показують себе не з найкращого боку і стикаються з правосуддям. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Шерон Стоун

Коли правоохоронні органи виявили, що у актриси Шерон Стоун відсутні належні умови для виховання дитини, вони відібрали у неї прийомного хлопчика. Дитину відправили до колишнього чоловіка Шерон, залишивши їй можливість зрідка з ним бачитися.

Кортні Лав

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кортні - не найкраща мати, і вона не раз зізнавалася, що навіть під час вагітності вживала кокаїн. Маленьку Френсіс Бін, народжену від Курта Кобейна, відібрали у Кортні майже відразу після його смерті.

Пізніше співачці вдалося відновити батьківські прав, але стосунки з дочкою не склалися. Френсіс подала на матір до суду, звинувативши її в божевільності.

Брітні Спірс

Брітні захопилася алкоголем і наркотиками, тому колишній чоловік подав на неї в суд, вимагаючи віддати йому дітей. Суд став на його бік. Лише коли Брітні пройшла курс реабілітації їй дозволили бачитися з дітьми.

Дана Борисова

На час лікування від наркозалежності у Дани Борисової відібрали можливість виховувати дитину. Її дочка жила з татом, і телеведуча могла бачитися з нею не більше години в день. Сама Дана зізналася, що страшенно сумувала за донькою, але розуміла, що це правильне рішення.

Мадонна

У знаменитої співачки теж, можна сказати, відібрали дитину. Її старший син Роко поскаржився на матір і втік, щоб жити зі своїм батьком Гаєм Річі. За бажанням сина, Мадонну позбавили батьківських прав.

Нагадаємо, відома російська телеведуча Дана Борисова відверто зізналася у своїй наркозалежності. Так, на питання подписниці в Instagram, на якій дієті сидить співачка, вона небагатослівно відповіла "На амфетаміновій".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, зірки, які пережили післяпологову депресію.

Також "Знай.ua" писав, не так давно в оточенні співачки Брітні Спірс почали поширюватися чутки: мовляв, вони розійшлися зі спортсменом Семом Асгарі. І нещодавно любителька епатажу вирішила красномовно пояснити всім – у них все в порядку.