Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Кожен четвер артистка випускає свій влог на каналі Youtube і показує закулісся шоу та підготовки виступів.

"💃💃💃свіжий Влог на моєму каналі!!!! Дивимось! Посилання в профілі!Підписуємось на канал #богиніЛаміната!!! #танціззірками", - похвалилася Нікітюк. Фолловери ж залишилися в захваті: "Обожнюю як ти жартуєш!💕", "про кота гаряче пошуткувала)))))", "Леся ви молодець. Хочеться побажати вам перемоги в танцях. Ви супер", "Боже😱😱 Леся ти така молодець 😘 така весела позитивна 😍дуже приємно спостерігати за твоєю інстою 😘 Ти розумничка продовжуй в тому ж дусі💋 Чудово танцюєш.. Леся ми за тебе💟".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.