Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram яскравим кардом з шоу "Танці з зірками". Знаменитість повинна була брати участь у проекті, проте в останній момент сильно пошкодила спину і ребра. Так, артистка розповіла, чому потрібно завжди мислити позитивно.

"Я ніколи не підозрювала, що психосоматика дійсно настільки дійсна) Будучи травмованою 2 місяці тому я зламала 4 ребра і весь цей час жила в мирі зі Світом і з собою😆До моменту, поки лікарі випадковим чином не виявили мою «поломку»🤷‍♀️І о диво, в день цієї світлої новини я не можу заснути. Зовсім. Бо що? Правильно. У мене болять ребра😂Сильно😂 і весь цей час , з моменту , як я дізналася цю радісну звістку 😂 Нагадаю, минуло 2 місяці і мене в принципі нічого не турбувало!☝🏻Мораль цієї ситуації: чи варто думати всяку нісенітницю і носити її в голові, переносити її на своє життя?)) Думайте позитивно і буде вам щастя😘", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Їдемо гуляти з головним болем!Приїжджаємо до моря ,пів години і все забуваєш!Як ось так буває?!", "Самонавіювання велика річ))", "Такому мистецтву потрібно дуже довго вчитися) простіше відразу ж почати панікувати і малювати собі страшні картини в голові", "Золоті слова!Здоров'я вам і вашим близьким!".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.