Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram чудовою новиною. Так, знаменитість випустила календарі на 2019 рік зі своїми знімками. На різних версіях Кайлі позує в розкішних коронах.

"Я так схвильована!!! 😃 нарешті представляю вам мій календар на 2019 рік і не втрималася, щоб показати вам нові обкладинки !!!!!!! Вам, рєбят, дуже сподобаються ці нові фотографії !!!!!!", - анонсувала випуск календарів Дженнер. За 15 годин кадр набрав майже 1,8 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від побаченого і почали розхвалювати свого кумира.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.