Спейсі так і не зніметься в фільмі "Гор" про літературну ікону Гор Відале. Про призначення його на роль стало відомо незадовго до гучного секс-скандалу. І новому фільму можливо, не вдасться побачити світло.

У перші два тижні жовтня 2017 року, коли країна оправлялася від історій New York Times New Yorker щодо Харві Вайнштейна – Кевін Спейсі почав роботу над фільмом від Netflix на залитих сонцем околицях Південної Італії.

Роль у біографічному фільмі про Гора Відале, інтелектуала і літературного іконоборця стала однією з найбільш грандіозних для Спейсі в художньому фільмі. Принаймні з моменту, коли актор, який отримав премію "Оскар", почав зніматися в серіалі "Картковий будиночок". І ця роль може бути останньою в кар'єрі Спейсі.

Вже 29 жовтня 2017 року стало відомо про звинувачення актора Ентоні Раппа, який стверджував, що Спейсі в 1986 році сексуально домагався його. При цьому Раппу на той момент було всього 14 років. Після цього ще кілька чоловіків висунули звинувачення проти актора. Вони заявили про домагання з боку Спейсі, включаючи однієї людини, який зазначив, що мав інтимний зв'язок з ним, коли йому було 14 років і це після спроби зґвалтування.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Після жахливого скандалу Netflix призупинила виробництво "Карткового будиночка" і місяць оголосила, що компанія вирішила рухатися вперед без Спейсі в останній сезон. До того ж Netflix повністю відмовився від "Gore" і зараз у фільму немає фінансування.

З тих пір прізвище Спейсі не може фігурувати в титрах і йому закритий шлях на багато студії. Зараз він перебуває під кількома кримінальними розслідуваннями і в цивільному позові. Шкоду його кар'єрі здається катастрофічним, якщо не незворотнім.

Раніше картина, в якій він знявся "Клуб мільйонерів", яка вийшла вперше після скандалу зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях, за перші вихідні зібрала всього 618 доларів США. Це був найбільший касовий провал в кар'єрі Спейсі.

Нагадаємо, Кевін Спейсі вперше засвітився на екрані після інтимного скандалу. У перший день прокату стрічка зібрала всього 126 доларів.

Як повідомляв "Знай. ua", путінський дружок Сігал посипався на питанні про згвалтування. Актор і бізнесмен Стівен Сігал у буквальному сенсі пішов від відповіді на питання.

"Знай. ua" писав, що Спейсі відповість за нові домагання. На цей раз акторові може загрожувати реальний тюремний термін.