Голлівудські актори Ештон Катчер і Міла Куніс у шлюбі з 2015 року, а всього пара разом 6 років. Вони обидва – шанувальників бейсболу. І не рідко матчі стають місцем для побачення.

Так, днями зоряну пару застали на грі однією з їх улюблених команд. Міла і Ештон прийшли на матч з друзями, уважно стежили за грою і дуже емоційно реагували на гострі моменти гри.

Виглядали актори досить просто. Для такого сімейного виходу вони обидва наділи джинси, джемпери та об'ємні джинсові куртки. Зіркова пара досить часто вибирається в світ і на зустрічі з друзями.

У цей час їх 4-річна дочка Уайатт і однорічний син Димитрій залишаються під опікою нянь. Так, нещодавно пара була помічена на благодійному турнірі з пінг-понгу PingPong4Purpose. На ньому Куніс і Катчер взяли участь у змаганнях та отримали цілу гаму позитивних емоцій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що актори Міла Куніс і Ештон Катчер у шлюбі вже понад 5 років, але пристрасть між подружжям не згасла. Днями в Мережі з'явилися фото, де пара пристрасно цілується на публіці.

Акторська пара Ештон Катчер і Міла Куніс разом вже 6 років. Пара виховує двох дітей: чотирирічну дочку Уайетт і однорічного сина Димитрія. Незважаючи на все це, Міла і Ештон дуже люблять один одного. Їх відносини не втратили ні краплі романтики і вони всі також щасливі разом.

днями папараці стали свідками публічного поцілунку Катчер і Куніс, коли пара прогулювалася по одній з вулиць Лос-Анджелеса.

Хочемо нагадати, що актори познайомилися на знімальному майданчику телесеріалу "Шоу 70-х" більше 20 років тому. Але офіційно почали зустрічатися в 2012 році, а вже в 2015 стали чоловіком і дружиною.

Нагадаємо, Міла Куніс і Ештон Катчер пристрасно злилися в екстазі прямо на вулиці. Акторська пара Ештон Катчер і Міла Куніс разом вже майже 6 років.

Як повідомляв "Знай. ua", голлівудський актор Tesla збив підлітка і не шкодує про це. Хлопець не збирається подавати в суд.

"Знай. ua" писав, що сукня підвело Мілу Куніс в самий відповідальний момент. Актрису підвело надто сміливе плаття прямо на червоній доріжці.