Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка у середу, 24 жовтня, перенесла термінову операцію, скасувала всі заплановані восени виступи. Через таке рішення артистка зазнає мільйонних збитків.

Вся справа в тому, що лікарі прописали Лободі строгий постільний режим, тому співачці довелося перенести три виступи в Росії на січень 2019 року, передають джерела росЗМІ.

Згідно з інформацією, знаменитість зазнала мільйонних збитків: концерти були заплановані в клубі "Крокус Сіті Хол" 25, 26 і 28 жовтня, всі квитки на них вже продано. Крім того, оренда однієї з найпрестижніших майданчиків Москви місткістю понад 7 тисяч глядачів обійшлася зірці близько 6 мільйонів за 4 дні.

Також відомо, що разом із Лободою в концертах повинні були приймати участь ще 40 чоловік колективу, який більше тижня тому приїхав з української столиці. Примітно, що квитки на поїзд в один кінець для цієї групи обійшлися співачці в 250 тисяч рублів, до цього необхідно додати витрати на проживання та репетиції, які відбувалися в одному з павільйонів "Главкіно" протягом тижня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Вартість оренди другого залу, де репетирувала Лобода і її танцюристи, становить 52 тисячі рублів", - пояснив директор артистки по роботі з клієнтами.

Загалом сума фінансових втрат становить близько 10 млн рублів (4,3 млн гривень). При цьому концерти перенесені на січень майбутнього року, сама ж Лобода зараз перебуває в одній з московських клінік.

Нагадаємо, що після операції на нирці Світлана Лобода розповіла фоловерам в Instagram про своє самопочуття. Вона скаржиться на те, що через хворобу їй довелося скасувати концерти, до яких вона готувалася довгий час.

Як повідомляв портал Знай.uа, у команді Лободи прокоментували стан співачки після перенесеної операції.

Також портал Знай.uа писав, що медикам вдалося стабілізувати стан Світлани Лободи. Проте на найближчий тиждень їй призначено суворий постільний режим.