Ці зірки настільки змінилися за роки своєї кар'єри, що навіть віддані шанувальники перестали їх впізнавати. На краще це чи на гірше можете вирішити самі. Про це передає Clutch.

Пелагея

Російській співачці Пелагеї 32 роки. Прихильники впевнені, що артистка переборщила з уколами краси і безнадійно зіпсувала свою симпатичну зовнішність.

Сергій Жуков

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Російському співаку Сергію Жукову 42 роки. Нещодавно музикант опублікував в Мережі фотографії, на яких продемонстрував струнку та молоду зовнішність.

Мериліну Менсону

Американському рок-співаку Мериліну Менсону 49 років. Останнім часом шанувальники відзначають, що "король жахів" сильно себе запустив, постарів і погладшав.

Алла Пугачова

Російській співачці Аллі Пугачовій 69 років. Артистка з кожним днем ніби молодіє на очах, шанувальники приходять в захват від її стрункої фігури та свіжого вигляду.

Олена Корікова

Російській актрисі Олені Корікової 46 років. Після того, як телеведуча опублікувала селфі без макіяжу та укладки думки шанувальників щодо її зовнішності розійшлися.

Максим

Російській співачці Максім 35 років. Після тривалої хвороби співачка відновила кар'єру, але багатьох розчарувала її нова зовнішність.

Максим Фадєєв

Російському композитору Максиму Фадєєву 50 років. З недавніх пір він зайнявся собою і сильно схуд, чим порадував фанатів.

Йолка

Співачці Йолці 36 років. Нещодавно вона взяла участь у фотосесії, після якої шанувальники почали бурхливо обговорювати її новий образ - артистку не впізнати.

Олег Газманов

Російському співаку Олегу Газманову 67 років. Останнім часом він помітно постарів, чим розчарував фанатів.

Борис Моїсеєв

Російському артисту Борису Моїсеєву 64 роки. Після інсульту його зовнішність різко змінилася і шанувальники перестали його впізнавати.

Нагадаємо, знаменитості рассказали, що бачили під час клінічної смерті.

Раніше Знай.ua повідомляв, Світлану Лободу нарешті виписали з лікарні і вона тут же поділилася чудовою новиною.

Також Знай.ua писав, у смерті Кобзона, Карцева та Караченцова знайшли містичний зв'язок.